Purple Rekrytering och Interim

Ekonom med HR-funktion till Ågårds Bygg

Är du en erfaren Ekonom med ett intresse för HR och en önskan att vara en del av en framgångsrik aktör inom byggsektorn? Då har du kommit till rätt plats. På Ågårds Bygg kombinerar vi vår passion för hög kvalitet och service med vårt engagemang för våra medarbetare och kunder. Just nu letar vi efter en driven och strukturerad individ som kan axla rollen som Ekonom med HR-funktion och bli en viktig del av vårt team.

Om oss
Sedan vi grundandes år 2007 har Ågårds Bygg AB vuxit till att bli en välkänd aktör inom byggsektorn, med särskild expertis inom industri-, logistik- och lagerbyggnationer. Med huvudkontoret i Hillerstorp sträcker sig vår verksamhet över hela GGVV regionen och Jönköpings län.

Vi är kända för vårt stora engagemang, höga kvalitet och utmärkt service. Från mindre serviceuppdrag till storskaliga entreprenader och projekteringstjänster inom nybyggnation, till- och ombyggnation, är vi dedikerade till vårt uppdrag. Med ett team bestående av 15 engagerade medarbetare sätter vi stor vikt vid nära samarbete med kunder, hög servicenivå och en stabil grund för vår verksamhet. Dessa principer är kärnan i vår framgång och har inte bara präglat vårt arbete utan också hjälpt oss att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Ansvarsområden
Som Ekonom med HR-funktion hos Ågårds Bygg kommer du att inneha en central roll i företagets utveckling och förvaltning av ledningssystemet, säkerställande att det följer gällande lagar och branschstandard.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Ledningssystemutveckling: Du arbetar nära VD för att utveckla och förvalta Ågårds Byggs ledningssystem, säkerställande att det överensstämmer med lagkrav och branschstandard. Detta inkluderar att hålla dig uppdaterad om aktuella lagar, krav och anvisningar samt att föreslå förändringar och utbildningar som gynnar kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
  • Dokumenthantering: Du ansvarar för att hålla dokumentationen levande och säkerställer att endast godkända dokument tillämpas. Det ingår också att kontinuerligt skapa och revidera dokument för verksamheten i samråd med kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökonsult vid behov.
  • Ekonomi: Din roll innebär att ansvara för företagets löpande bokföring och momsredovisning samt att genomföra redovisning av anställdas löner, skatter och arbetsgivaravgifter. Du hanterar även fakturering av inkomna faktureringsunderlag och rapporterar regelbundet ekonomisk analys och information till företagets ledning för uppföljning och beslutstagande.
  • HR-funktion: Du deltar aktivt i företagets personalfrågor och är en integrerad del av ledningsgruppen. Det ingår också att samarbeta med ledningen för att förbereda och delta i bokslutsarbetet samt att ta fram resultatanalys för period- och helårsbokslut. Du sköter kontakter med bank och myndigheter samt hanterar kundkontakter gällande ekonomifrågor och ansvarar för hantering av hyreskontrakt och hyresfakturor.

Din profil och bakgrund
Vi letar efter någon som brinner för att göra skillnad. En engagerad individ med gedigen erfarenhet inom ekonomi och HR är vad vi söker. Men det är inte bara kunskap som är viktigt för oss. Vi värdesätter även egenskaper som ödmjukhet och prestigelöshet, någon som kan navigera både självständigt och i team. Om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen är det definitivt ett plus, men det är inte avgörande. Vi är öppna för att välkomna en mångsidig och passionerad individ till vårt team – kanske är det just dig vi letar efter?

Vi erbjuder

Som en del av Ågårds Bygg AB erbjuder vi en stimulerande och givande arbetsmiljö där din kompetens och passion för ekonomi och HR kommer att uppskattas och utvecklas. Vi förstår vikten av att hitta rätt balans mellan arbete och liv och därför erbjuder vi en flexibel tjänstomfattning på 80-100 %, så att du kan anpassa din arbetstid efter dina individuella behov och önskemål.

Vi erbjuder möjligheten att påverka och bidra till företagets strategier och beslut. Vi tror på kontinuerlig utveckling och erbjuder möjligheter till fortbildning och vidareutbildning för att hjälpa dig att nå din fulla potential. Hos oss kommer du att arbeta i en dynamisk och inkluderande miljö där samarbete och teamwork uppmuntras och värdesätts.

Utöver en konkurrenskraftig lön erbjuder vi även förmåner som friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och möjlighet till delaktighet i företagets framgång.

Rekryteringsinformation

I denna rekrytering samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, och vår rekryteringskonsult, Anela Drndo, står till ditt förfogande. För mer information eller för att diskutera rollen och vårt företag personligen, är du varmt välkommen att kontakta henne via telefon på 0737–019453 eller via e-post på anela@purplerekrytering.se. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap och tillsammans skapa en spännande och givande arbetsplats där vi gemensamt kan nå nya höjder.

Andra tjänster

Anela Drndo

Ansvarig rekryterare

Anela Drndo