Purple Rekrytering och Interim

Kundutvecklare med fokus på kundvård

Vår Maria kommer nu gå i välförtjänt pension och vi söker därför en kundorienterad och driven Kundutvecklare till vårt sammansvetsade team. Vill du vara en nyckelspelare i en dynamisk roll där du får vårda och utveckla våra befintliga kundrelationer samtidigt som du hjälper till att ta hand om nya kunder.  Då kan du vara den vi söker hos KEYnet Sweden!

Om oss

På KEYnet Sweden har vi en rik historia och gedigen erfarenhet inom informationssystemslösningar. Genom att kombinera vår djupa kompetens erbjuder vi skräddarsydda lösningar och tjänster för omfattande uppdrag med betydande komplexitet.

Vi levererar webbaserade lösningar av olika slag som intranätlösningar med dokument till ärende system med projekthantering för att effektivt hantera och dela information i väl genomtänkta flöden. KEYnet är inte bara en produkt; det är det sammanhållande kittet som kan skräddarsys och integreras för att smidigt fungera mellan olika företagssystem. Idag är vi stolta över att tvåhundra verksamheter använder KEYnet på olika sätt för att möta sina specifika behov.

Vår produkt, KEYnet, har utvecklats sedan 2000 och ägs av KEYnet Sweden AB i Hestra. Vi är engagerade i att fortsätta leverera innovativa lösningar och ser fram emot att vara en pålitlig partner för informationssystemslösningar.

Dina Ansvarsområden – Vårt Hjärta i Kundrelationerna

I rollen som Kundutvecklare med fokus på kundvård hos KEYnet är ditt uppdrag mångfacetterat och innefattar att vara hjärtat i våra kundrelationer. Genom att självständigt driva arbetet med inriktning på kundvård och kundutveckling kommer du att skapa starka kundrelationer och vara nyckelspelaren i att förstå och möta kundens unika behov. Du spelar en central roll i vår produktutveckling genom att testa och ge värdefull feedback. I rollen kommer du också att utveckla och upprätthålla stödjande processer, inklusive support, utbildning och löpande uppföljning för att säkerställa kundens framgång och nöjdhet. Dessutom kommer du att förstå och implementera kunders specifika önskemål genom anpassning av applikationer samt delta i arbete relaterat till intranät, presentationsskärmar, hemsidor och skräddarsydda lösningar. Du fungerar som den viktiga länken mellan våra kunder och KEYnet utvecklare och koordinerar smidigt för att säkerställa att kundens behov omsätts till framgångsrika lösningar.

Vi Söker Dig Som – Brinner för kundkontakt och Innovativa möjligheter

Du är självgående och passionerad, visar stark drivkraft och självständighet i att skapa långvariga kundrelationer och utveckla innovativa lösningar. Dessutom har du förmågan att se möjligheter i varje utmaning, betraktar hinder som plattformar för tillväxt. Din förmåga att förstå och anpassa dig efter unika kundbehov gör dig till en värdefull resurs. Som en pålitlig och lojal individ har du en suverän dokumentationsförmåga som säkerställer en effektiv arbetsprocess. Slutligen, din förmåga att effektivt koordinera och kommunicera mellan kund och utvecklare är avgörande för att säkerställa ett smidigt arbetsflöde och positiva resultat. Erfarenhet av verksamhet är en betydelsefull merit. Körkort är ett krav för kundmöten på plats. 

Vi erbjuder

KEYnet Sweden är stolta över att vara en arbetsplats där vi hjälps åt, och där varje medarbetares expertis värderas. Vi är måna om våra anställda och strävar efter att skapa en positiv och utvecklande arbetsmiljö. Vi är övertygade om att din passion och expertis kommer att vara en nyckelkomponent i att forma våra kundrelationer och driva framgång i vår produktutveckling. Ansök idag och bli en del av vårt dedikerade team hos KEYnet Sweden – där kundvård möter innovation.

Intresserad?

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och få möjligheten att lära känna dig bättre. För att ge dig det bästa stödet i denna process samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, där vår engagerade Rekryteringskonsult Anela Drndo står redo att assistera dig. Tveka inte att kontakta henne på 0737–019453 för ytterligare information och en personlig dialog som kan ge dig mer insikt om rollen och vårt företag. Vi ser fram emot att höra från dig och hälsar dig välkommen till den spännande rekryteringsprocessen hos KEYnet Sweden!

Andra tjänster

Anela Drndo

Ansvarig rekryterare

Anela Drndo