Purple Rekrytering och Interim

Monterdesigner/Projektledare till ExpoTeam Sweden AB

Rekrytering konsult

Var med på vår tillväxtresa

Vill du vara en nyckelspelare i vår kreativa miljö och leda spännande projekt? ExpoTeam Sweden AB söker nu en Monterdesigner / Projektledare som brinner för att skapa innovativa lösningar.

Om ExpoTeam

På ExpoTeam skapar vi totallösningar som förvandlar kundens koncept till verklighet. Med ett serviceinriktat fokus och lång erfarenhet i branschen tar vi fullt projektansvar vid genomförandet av mässor, företagsevent och framtagning av showroom för att garantera ett lyckat resultat. Vi är baserade i Hillerstorp, där våra väl anpassade lokaler skapar de rätta förutsättningarna för kundunika lösningar i varje projekt. Vi värdesätter nära relationer, där både vi och våra kunder har full kontroll över hur projektet fortlöper. Vårt strukturerade arbetssätt och transparenta projektprocess skapar en öppen dialog med våra kunder och leder till stabila kundsamarbeten.

I din roll som Monterdesigner/Projektledare

I rollen som Monterdesigner / Projektledare på ExpoTeam innebär ditt arbete att designa montrar, där du har ansvaret för att skapa och idéutveckla innovativa monterlösningar. Genom frekventa kundkontakter blir det viktigt att lyhört fånga upp kundernas behov för att skapa inspirerande och funktionella montrar. Vidare leder du hela designprocessen, från ritning och konstruktion till visuell representation med hjälp av program som Sketchup och Illustrator. Vid behov ges möjligheten att delta i byggprojekt på plats under mässorna, där du aktivt bidrar till att förverkliga och säkerställa genomförandet av de skapade monterlösningarna.

Dina kvalifikationer och färdigheter

För att trivas och lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av design och projektledning samt behärska Sketchup och Illustrator för design och illustration. Har du inte dessa kunskaper, ska ditt estetiska ”öga för detaljer” väga upp och ditt driv och intresse att lära väga upp förmågan. Du förväntas ha öga för detaljer och kunna arbeta självständigt. Vidare bör du vara nyfiken, självgående och modig samtidigt som du trivs med att ta ansvar och leda projekt, genom att visa god kommunikativ förmåga, vara lyhörd och tydlig. Integritet, stresstålighet och strukturerad arbetsstil är viktiga egenskaper, tillsammans med ekonomisk medvetenhet med fokus på kostnader, intäkter och effektivitet. Förmågan att fatta snabba beslut i pressade situationer och god samarbetsförmåga som lagspelare är också centrala. För att vara framgångsrik i denna roll bör du kunna tala och skriva på engelska.

Vi erbjuder

ExpoTeam står för en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att vara kreativ och driva egna projekt. Vi är ett drivet företag som vill framåt med kunden i fokus. Arbetsuppgifterna är utmanande och varierande, och du blir en del av ett litet men starkt team. Vi erbjuder möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Intresserad?

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan. För att ge dig bästa stöd samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, där Anela Drndo är vår engagerade Rekryteringskonsult för detta uppdrag. Kontakta henne på 0737–019453 för mer information och en personlig dialog. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna till vår spännande process!

Andra tjänster

Anela Drndo

Ansvarig rekryterare

Anela Drndo