Purple Rekrytering och Interim

Plåtslagare till Torskinge Plåtslageri

Vill du bli en del av vårt erfarna och passionerade team på Torskinge Plåtslageri? Vi söker nu en erfaren Plåtslagare som brinner för att leverera högkvalitativa plåtlösningar till våra kunder. Om du har erfarenhet inom plåtslageri och är redo att ta dig an spännande utmaningar, då är detta jobb för dig!

Om oss

Torskinge Plåtslageri, baserat i Bredaryd, här finns vår verkstad, vårt lager och kontor som är hem för vår mångsidiga verksamhet inom plåtslageri och ventilation. Vår rymliga verkstad är utrustad med en gedigen maskinpark där vi tillverkar en stor del av våra skräddarsydda plåtlösningar. Från början fokuserade vi främst på plåtslageri, men med tiden har vår verksamhet utvidgats för att inkludera även ventilation. Vi är stolta över att vara en pålitlig och väletablerad aktör inom båda dessa branscher. Vårt mål är att leverera högkvalitativa produkter och lösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Oavsett om det är inom byggsektorn eller för privatpersoner, strävar vi efter att varje kund ska få en unik och högkvalitativ upplevelse hos oss.

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren Plåtslagare som vill bli en del av vårt team. Som Plåtslagare hos oss kommer du att arbeta med olika typer av plåtarbeten såsom plåttak, band- och väggtäckningar samt arbeten kring fönster, luckor och inklädnad av skorstenar och mycket mer. Vi utför både mindre och större projekt och arbetar med allt från nyinstallationer till renoveringar och reparationer. Du arbetar mestadels i team ute hos våra kunder men det förekommer även självständigt arbete.

Arbetsuppgifter

  • Utföra olika typer av plåtarbeten enligt ritningar och instruktioner.
  • Arbeta självständigt och i team för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.
  • Delta i planering och genomförande av projekt från start till mål.
  • Felsöka och åtgärda eventuella problem som uppstår under arbetets gång.

Om dig

Vi söker en erfaren Plåtslagare med relevant utbildning inom plåtslageri eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter gedigen erfarenhet av plåtslageriarbete, särskilt inom både tak- och fasadarbeten. Det är viktigt att du besitter god teknisk kompetens och förståelse för olika plåtmaterial och tekniker. Vi ser även att du har förmågan att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Körkort B är ett krav för denna position.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en stabil och trygg anställning i ett väletablerat företag med god arbetsmiljö. Här finns möjlighet till både personlig och professionell utveckling inom plåtslageribranschen. Dessutom kan du räkna med en konkurrenskraftig lön och förmåner som friskvård och bilförmån. Vi är måna om våra medarbetare och jobbar för en god trivsel där vi genomför olika aktiviteter tillsammans.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, där Anela Drndo är vår rekryteringskonsult för detta uppdrag. Du är välkommen att kontakta henne på 0737–019453 för mer information och en personlig dialog.

se. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap och tillsammans skapa en spännande och givande arbetsplats där vi gemensamt kan nå nya höjder.

Andra tjänster

Anela Drndo

Ansvarig rekryterare

Anela Drndo