Purple Rekrytering och Interim

Redovisningskonsult till Bredaryd Ekonomipartner

Rekrytering ekonom

Vill du vara en del av något stort?

Bredaryd Ekonomipartner AB, en lokal stjärna inom ekonomikonsultation, söker nu en passionerad Redovisningskonsult för att ansluta sig till vårt framgångsrika team i Bredaryd. Här är inte bara en arbetsplats; det är en familj där ditt engagemang och din kompetens kommer att bidra till att forma vår framtid.

Vår DNA

Vi brinner för att förenkla och säkra våra kunders vardag, och våra tjänster återspeglar vår starka tro på personliga och långsiktiga samarbeten. Hos oss finns ingen kund för liten eller för stor. Våra konsulter har en unik kompetens inom allt från löpande redovisning till strategisk företagsrådgivning. Vår tillväxtresa har varit en resa mot framgång och nöjda kunder.

Ditt uppdrag

Vi söker en Redovisningskonsult som älskar utmaningar och vill vara en nyckelspelare i vår tillväxtresa. Du kommer att ta dig an spännande uppgifter inom löpande redovisning, avstämning och rapportering, löneadministration och skattedeklarationer. Du får friheten att arbeta självständigt med starkt stöd från kollegor. Varje dag är unik, och du kommer att leda och utveckla affärer, bygga starka kundrelationer och säkerställa hög kvalitet i allt du gör.

Ansök nu

Är du redo för nästa steg i din karriär? Skicka din ansökan nu och bli en del av vårt vinnande team. Kontakta vår rekryterare Anela Drndo på Purple Rekrytering & Interim på telefonnummer 0737–019453 för att diskutera din ansökan eller ställa frågor. Vi genomför urval och intervjuer löpande, så vänta inte, gör din ansökan idag!

Om oss

Bredaryd Ekonomipartner AB, ett lokalt ekonomikonsultföretag med dedikerade medarbetare, erbjuder expertis inom redovisning, bokslut, löner, skatter, ekonomistyrning och företagsrådgivning. Vi brinner för att göra kunders vardag enklare och tryggare. Ingen kund är för liten eller för stor, och vår inställning har gett våra konsulter bred kunskap från löpande redovisning till bokslut, ekonomistyrning och rådgivning.

Andra tjänster

Anela Drndo

Ansvarig rekryterare

Anela Drndo