Purple Rekrytering och Interim

Säljare till Gasslanders Ur & Guld

Vi söker dig som är en förtroendeingivande person med passion för service och försäljning. Du kommer att arbeta som säljare på Gasslanders Ur & Guld som är en väletablerad butik i centrala Värnamo med modeklockor och smycken.

Om oss

Gasslanders butik i Värnamo är en anrik pärla med över 100 års historia, grundad redan 1905. Vår stolthet ligger i kvalitet, personlig service och ett oöverträffat rykte. Här finner man inte bara exklusiva smycken och klockor, utan även produkter som förgyller livets alla stunder, vardag som fest.

Ditt uppdrag

Vi letar efter dig som brinner för service och försäljning. Som Säljare på Gasslanders Ur & Guld kommer du vara butikens ansikte utåt och erbjuda varje kund en förstklassig shoppingupplevelse. Din uppgift blir att leverera kunskap, inspiration och tips med ett genuint leende på läpparna. Vidare kommer du även att hantera kassan, ansvara för exponering och lagerhantering samt hålla vår vackra butik i toppskick. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan 10–18 och varannan lördag mellan 10–15. Omfattning: 100 % eller enligt överenskommelse.

Vem du är

Du är passionerad för service, styling och mode och ständigt nyfiken på de senaste trenderna inom mode-, smyckes- och klockbranschen. Här välkomnar vi sökande från alla åldersgrupper. Som en social stjärna trivs du med att bygga starka relationer och din flexibilitet och drivkraft gör dig utåtriktad i ditt arbete. Med din erfarenhet av sälj och service inom detaljhandeln är du engagerad och inspirerande, samtidigt som du besitter en affärsmässig helhetssyn.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande jobb i en väletablerad och familjär butik med modeklockor och smycken. Här får du möjlighet att utvecklas i en företagskultur präglad av kompetens, närvaro och målfokus. Dessutom ges du chansen att bli en nyckelperson för varje besökare och aktivt bidra till butikens fortsatta framgång, allt i en varm och välkomnande atmosfär.

Intresserad?

Är du vår nästa stjärnsäljare? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Gasslanders Ur & Guld-familjen! I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, där Anela Drndo är ansvarig rekryterare. Tveka inte att kontakta Anela via e-post på anela@purplerekrytering.se eller telefon 0737-01 94 53 för ytterligare information eller en personlig dialog.

Andra tjänster

Anela Drndo

Ansvarig rekryterare

Anela Drndo