Purple Rekrytering och Interim

Servicetekniker till Centramec

Rekrytering industri

Centramec expanderar och behöver förstärka sitt serviceteam med en Servicetekniker. Om du har kunskaper inom el och mekanik och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö får du nu möjligheten att påverka din roll i ett familjärt företag som stoltserar med marknadens ledande varumärken.

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker kommer du att ha ansvaret för förebyggande underhåll, felsökning och reparationer inom plastindustrin för våra kunder. Din roll som nyckelspelare i serviceteamet inkluderar självständigt och samarbetsinriktat arbete. Genom din kunskap och förståelse för våra kunders processer utgör du en bred supportande roll. Bland dina uppgifter ingår även bokning, uppföljning och fakturering av servicearbeten, samt teknisk telefonsupport både externt mot kunder och internt inom Centramec. Tjänsten innebär resor inom Skåne, Blekinge, östra Småland och Halland, och inkluderar en heltidstjänst med egen servicebil och nödvändig utrustning.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen som servicetekniker hos Centramec är det avgörande att du är lösningsorienterad med ett starkt tekniskt intresse. Vi söker dig med en teknisk yrkesutbildning, gärna med el-kunskaper, och erfarenhet som servicetekniker inom svensk industri, önskvärt mot plastindustrin. Du bör vara en driven och ansvarstagande individ som kan väl representera företaget. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, samt innehar B-körkort. Dessa kvalifikationer och egenskaper kommer att göra dig till en värdefull medlem i vårt driftiga serviceteam.

Vi sätter värde på dig

Centramec strävar efter en inspirerande arbetsmiljö där varje teammedlem kan påverka företagets framtid. Vi värderar sammanhållning och snabba beslutsvägar för ökad delaktighet. Tillsammans arbetar vi mot gemensamma mål och investerar i din kompetensutveckling för att säkerställa hög servicenivå gentemot kunder. Våra förmåner inkluderar egen servicebil, generösa friskvårdsförmåner och reseförmåner för att underlätta din arbetsdag.

Centramec Servicetekniker delar erfarenheter: vad säger kollegorna?

”Som servicetekniker på Centramec trivs jag med att forma min arbetsdag och känna friheten. Att arbeta ute hos kunder ger en känsla av självständighet, samtidigt som vi som kollegor löser problem tillsammans varje dag. Centramec är inte bara ett företag – det är en gemenskap där din röst och ditt bidrag verkligen räknas. Här bryr man sig om och är mån om sina anställda, vilket skapar en trygg och trivsam arbetsmiljö.”

Vernes Zulic, Servicetekniker på Centramec

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, där Anela Drndo är vår ansvariga rekryterare. Du kan nå henne personligen på telefonnummer 0737–019453. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att möjligtvis välkomna dig till vårt team!

Andra tjänster

Anela Drndo

Ansvarig rekryterare

Anela Drndo