Purple Rekrytering och Interim

Ventilationsmontör till Torskinge Plåtslageri

Vi söker en engagerad teammedlem som vill ansluta till vårt team på Torskinge Plåtslageri. Om du är intresserad av att arbeta med ventilationsarbeten och är redo att ta dig an spännande utmaningar, då är detta jobb för dig!

Om oss

Torskinge Plåtslageri, baserat i Bredaryd, här finns vår verkstad, vårt lager och kontor som är hem för vår mångsidiga verksamhet inom plåtslageri och ventilation. Vår rymliga verkstad är utrustad med en gedigen maskinpark där vi tillverkar en stor del av våra skräddarsydda plåtlösningar. Från början fokuserade vi främst på plåtslageri, men med tiden har vår verksamhet utvidgats för att inkludera även ventilation. Vi är stolta över att vara en pålitlig och väletablerad aktör inom båda dessa branscher. Vårt mål är att leverera högkvalitativa produkter och lösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Oavsett om det är inom byggsektorn eller för privatpersoner, strävar vi efter att varje kund ska få en unik och högkvalitativ upplevelse hos oss.

Om tjänsten

Vi söker nu en Ventilationsmontör för att komplettera vårt team. Som Ventilationsmontör hos oss kommer du att arbeta i team och vara ansvarig för installation av ventilationsaggregat och utföra olika typer av ventilationsarbeten enligt kundens behov och önskemål. Du kommer att arbeta med allt från villaanläggningar till stora industri- och processanläggningar.

Arbetsuppgifter

  • Installation av ventilationsaggregat.
  • Utföra olika typer av ventilationsarbeten enligt projektspecifikationer.
  • Felsökning och reparation av befintliga system.
  • Samarbeta med övriga teammedlemmar för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i arbetet.

Om dig

Vad gäller kvalifikationer, behöver du inte ha någon speciell utbildning, men det är meriterande om du har erfarenhet inom ventilation eller liknande område eller servicearbete. Viktigast är att du är tekniskt intresserad och har en vilja att lära dig nya saker samt att du är en lagspelare och gillar att jobba tillsammans med andra. Körkort B är ett krav, då du kommer att behöva ta dig runt till olika arbetsplatser.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en stabil och trygg anställning i ett väletablerat företag med god arbetsmiljö. Här finns möjlighet till både personlig och professionell utveckling inom plåtslageribranschen. Dessutom kan du räkna med en konkurrenskraftig lön och förmåner som friskvård och bilförmån. Vi är måna om våra medarbetare och jobbar för en god trivsel där vi genomför olika aktiviteter tillsammans.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, där Anela Drndo är vår rekryteringskonsult för detta uppdrag. Du är välkommen att kontakta henne på 0737–019453 för mer information och en personlig dialog.

Andra tjänster

Anela Drndo

Ansvarig rekryterare

Anela Drndo