Tekniker till GGVV-området

Purple Rekrytering & Interim söker nu flera tekniker och servicetekniker till våra kunder i GGVV-regionen. Vi letar efter dig som har kompetens inom el, automation, mekanik, service eller underhåll.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta felsökning och reparation av teknisk utrustning och maskiner, samt installation, drift och underhåll av el-, mekanik- och automationssystem. Du kommer även att ansvara för service och underhåll av maskinparker och produktionsutrustning, där förebyggande underhåll är en central del för att säkerställa driftsäkerhet och effektivitet. Du kommer att arbeta nära produktionen för att optimera processer och minimera driftstopp.

Om dig

Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet inom el, automation, mekanik, service eller annat tekniskt område, samt ett genuint intresse för teknik. Erfarenhet av tekniskt underhåll och service är meriterande. Du bör ha en god problemlösningsförmåga och ett strukturerat arbetssätt, och du drivs av en vilja att både utveckla dig själv och bidra till företagets framgång. B-körkort och tillgång till bil är en fördel.

Dina möjligheter

Vi erbjuder möjligheten att arbeta hos några av regionens mest spännande företag, som ligger i framkant när det gäller både kompetens och teknisk utveckling. Våra kunder är företag som ständigt vill framåt och expandera, vilket ger dig chansen att vara en del av en dynamisk och växande miljö. Med flexibla anställningsformer kan du välja mellan tillsvidareanställning och interim-uppdrag, beroende på vad som passar dig bäst.

Ansökan

Jennie Holmberg är ansvarig rekryterare och finns tillgänglig vid frågor eller om du behöver veta mer om våra kunder och uppdrag. Kontakta Jennie på 0763 – 07 01 23 eller jennie @purplerekrytering.se. Välkommen med din ansökan.

Andra tjänster

Platschef till Restaurang Bambu

Restaurang Bambu söker nu en passionerad och målmedveten Platschef som vill vara med och leda vår framgångsrika restaurang i Bredaryd.