Purple Rekrytering och Interim

Second opinion

Kvalitetssäkra dina egna rekryteringar med Purple Second Opinion. Vi finns här för att ge dig extra stöd och expertinsikter så att du kan göra de bästa rekryteringsbesluten.

Befodra eller rekrytera?

Att navigera i rekryteringsprocessen kan vara utmanande, särskilt när magkänslan kommer i spel. Hos Purple vet vi att det rätta beslutet är avgörande när du står inför valet mellan två starka slutkandidater. Ska du välja att rekrytera externt eller befordra internt?

Hos oss erbjuder vi en enastående lösning – Purple Second Opinion.  Med djupintervjuer, personlighetsanalyser och strukturerade referenssamtal ger vi dig en professionell bedömning som en oberoende aktör i processens slutskede, för att du ska vara helt säker på att du anställer den bäst lämpade kandidaten. 

Rekryteringshjälp second opinion

Purple som second opinion

Obunden och objektiv bedömning

Purple är stolta över att leverera opartiska och objektiva utvärderingar av kandidater. Vårt team av erfarna rekryterare har gedigen branschkunskap och expertis, vilket garanterar en omfattande analys som går bortom den initiala bedömningen. Vi tillhandahåller en oberoende synvinkel, fri från eventuella förutfattade meningar eller partiskhet som kan finnas internt i ditt rekryteringsteam.

Omfattande nätverk

Vårt omfattande nätverk och talangpool är oöverträffade. Vi har tillgång till en bred samling kvalificerade yrkespersoner inom olika branscher, vilket gör att vi kan identifiera de bäst lämpade kandidaterna för dina specifika behov. Genom att dra nytta av våra resurser får du tillgång till ett bredare spektrum av potentiella talanger, vilket ökar dina chanser att hitta den perfekta matchningen för din organisation.

Djupgående utvärdering

Vår second opinion-process innefattar en noggrann utvärdering av kandidater, där vi fokuserar inte bara på deras färdigheter och kvalifikationer utan också på deras kulturella passning inom ditt företag. Vi undersöker deras tidigare erfarenheter, genomför grundliga intervjuer och verifierar referenser för att ge dig en heltäckande bild av deras förmågor och potentiella bidrag.

Låt oss göra din rekryteringsprocess enklare och träffsäker.