Purple Rekrytering och Interim

Rekrytering

Träffsäker rekrytering i Värnamo, Ljungby och Anderstorp med människan i fokus.

Rätt rekrytering.

Att säkra rätt medarbetare är kärnan i varje framgångsrik verksamhet, och rekrytering spelar en nyckelroll i detta strategiska mål. Konkurrensen om talanger är hög, men våra erfarna rekryteringskonsulter är experter på att hitta rätt kompetens efter behov. Vi specialiserar oss på rekrytering och interim inom butik- och industrisektorn i Värnamo, Ljungby och Anderstorp. Med vår branscherfarenhet och beprövade rekryteringsprocess är vi bland de ledande rekryteringsföretagen i Småland. Vi förenar kunskap och engagemang för att inte bara hitta rätt person utan också placera hen på rätt plats för att optimera ditt företags tillväxt och framgång. rekryteringsprocessen hjälper vi er att hitta den perfekta personen för att stärka ert team.

Vi hittar din perfekta match. Lita på oss!

Rekrytering Värnamo

Du sätter ribban!

Vi är glada att ta på oss ansvaret för hela rekryteringsprocessen och underlätta för er som arbetsgivare genom att hantera alla steg och uppgifter. Dock är det helt upp till er att bestämma vilka delar av processen vi ska ansvara för. Vi strävar efter att skapa en flexibel och anpassningsbar lösning som uppfyller era specifika behov. Tillsammans kan vi hantera era rekryteringsutmaningar på ett stilfullt och professionellt sätt.

Jenny SK Redovisning
"Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Purple. Trots ganska få sökande med rätt kompetens lyckades Anela hitta bra kandidater. Hon förstod precis vad vi sökte, både gällande arbetserfarenhet och personlighet.

Jenny Kågström

SK Redovisning

Hur går en rekrytering till?

Vi har utformat en effektiv och skräddarsydd rekryteringsprocess! Från det inledande uppstartsmötet, där vi skapar en detaljerad kravprofil, till den noggranna matchningen och urvalet av kandidater, tar vi dig med på en resa för att säkerställa att du får rätt kompetens på rätt plats. Vår onboarding-process fokuserar på att skapa en smidig start för de nyanställda, och vår löpande uppföljning med både kund och anställd säkerställer hållbara och framgångsrika samarbeten.

Så här går rekryteringsprocessen till:

Fördelar med rekryteringsföretag

Att vända sig till Purple rekrytering ger en strategisk fördel för företag som strävar efter att bygga en kompetent och framgångsrik arbetsstyrka. Genom att nyttja vår expertis får företag tillgång till en skräddarsydd rekryteringsprocess, omfattande nätverk, och djupgående kompetens som effektiviserar och höjer kvaliteten på rekryteringen. Vi erbjuder inte bara en tidsbesparande lösning utan fungerar som en strategisk partner, vilket gör det möjligt för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Expertis och erfarenhet

Våra utbildade rekryterare har djup kunskap och erfarenhet, vilket gör dem kapabla att navigera genom komplexiteter och utmaningar i rekryteringsprocessen.

Nätverk & resurser

Vi har etablerade nätverk och tillgång till resurser som underlättar att nå en bredare och mer kvalificerad pool av kandidater.

Effektiv tidsanvändning

Vi effektiviserar rekryteringsprocessen och minskar tidskrävande administrativa uppgifter, vilket ger företaget möjlighet att fokusera på kärnverksamheten.

Kandidatmatchning & utvärdering

Vi är skickliga på att matcha kandidater efter specifika krav och utvärdera deras kompetenser och personliga egenskaper för att säkerställa en god matchning. 

Konfidentiell hantering

Vi förstår vikten av att hantera rekryteringsprocessen konfidentiellt och professionellt, vilket är särskilt viktigt vid känsliga eller ledande positioner. 

Minskad felrekrytering

Genom att vända sig till utbildade rekryterare minskar risken för felrekryteringar, vilket sparar företaget både tid och resurser på lång sikt. 

Uppföljning & Support

Vi erbjuder fortsatt support och uppföljning både till företaget och den nyanställde för att säkerställa en smidig övergång och integration i organisationen.

Vanliga frågor om rekrytering

Det ska vara lätt att hitta rätt information. Hittar du inte vad du söker här är du mer än välkommen att kontakta oss.

Rekrytering är processen där företag och organisationer söker och väljer nya medarbetare för att fylla lediga jobb eller uppdrag. Det innebär att identifiera behovet av personal, annonsera jobbet, samla in ansökningar, utvärdera kandidaternas färdigheter genom intervjuer och slutligen välja den mest lämpliga personen för att anställa. I grund och botten handlar rekrytering om att bygga och stärka arbetsstyrkan för att möta företagets behov och mål.

För att rekrytera personal följer man en strukturerad process som börjar med att identifiera behovet av en ny medarbetare. Det inkluderar att skapa en arbetsbeskrivning, annonsera jobbet, samla in ansökningar, utvärdera kandidaterna genom intervjuer och andra bedömningsmetoder, samt att fatta beslut om vilken kandidat som är mest lämpad för positionen. Att använda sig av professionella rekryteringsföretag kan vara ett effektivt sätt att förenkla och förbättra rekryteringsprocessen.

Det enkla svaret är att det inte finns ett enkelt svar. Kostnaden för rekrytering varierar beroende på flera faktorer, såsom företagets storlek, bransch och den specifika rekryteringsprocessen. För exakta kostnadsuppgifter är det bäst att kontakta ett rekryteringsföretag.

Kompetensbaserad rekrytering fokuserar på att bedöma och välja kandidater baserat på deras specifika kompetenser och färdigheter som är relevanta för den aktuella positionen. Det hjälper företag att säkerställa en bättre matchning mellan kandidater och arbetsuppgifter. Genom att identifiera och värdera kandidaters kompetenser kan företag effektivt hitta individer som inte bara har rätt erfarenhet utan även den rätta kompetensen för att lyckas i rollen. Detta leder till en mer framgångsrik och produktiv arbetsstyrka.

Ta första steget!

Vi på Purple rekrytering är specialiserade på rekrytering och interim inom butik- och industribranschen i Värnamo, Ljungby och Anderstorp. Är du arbetsgivare som söker rätt kompetens eller söker du lediga tjänster? Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom 24 timmar. Här hittar du våra nuvarande lediga tjänster.

Tack för ditt mejl!

Bearbetar...