Purple Rekrytering och Interim

Annonsering

Som rekryteringsansvarig sköter vi självklart även annonseringen för att nå ut till så många potentiella kandidater som möjligt.

Purple = starka varumärken

Annonsering och employee branding stärker varumärket och är viktiga för rekrytering. Genom vår annonsering når vi ut till både kunder och kandidater. Det ökar varumärkets synlighet och trovärdighet. Employee branding bygger en attraktiv arbetsgivarprofil och kultur. Genom att marknadsföra värderingar, förmåner och karriärmöjligheter attraheras fler kandidater som delar samma ambitioner. Tillsammans skapar annonsering och employee branding ett önskvärt företag för kunder och potentiella anställda, vilket leder till tillväxt och framgång.

Purple annonsering och varumärke

“Purple ligger verkligen i framkant. De har insett kraften av digital annonsering och dess träffsäkerhet – och där kommer vi in i bilden.”

SMW Group logotyp

Koshan Shojaiyan

Key Account Manger

Frågor kring annonsering

Vad är och hur funkar digital annonsering?

Digital annonsering är en form av marknadsföring som använder digitala kanaler och plattformar för att nå en bred målgrupp online. 84% av Sveriges internetanvändare använder digitala medier dagligen. Genom att annonsera digitalt syns ni på rätt platser, för rätt personer.

Varför bör man investera i digital annonsering?

Över 90% kan tänka sig byta jobb om rätt möjlighet dyker upp. Att investera i digital annonsering möjliggör därför chanserna till att hitta rätt kandidat till rätt jobb – kostnadseffektivt, snabbt och enkelt. Man kan skapa innehåll som video, rörliga texter och bilder som sticker ut och fångar uppmärksamheten hos en potentiell kandidadt.

Hur garanterar digital annonsering resultat?

Med tanke på att majoriteten av befolkningen befinner sig på digitala plattformar, garanteras synlighet och en bred räckvidd. Vår samarbetspartner SMW Group, en av de mest erfarna inom branschen, mäter kontinuerligt resultat, optimerar annonser och följer upp statistiken.

Ett träffsäkert samarbete

Genom att använda digital annonsering med Purple och SMW Group får ni det bästa av två världar!

Purple, med sin lokala närvaro, tillhandahåller personlig service och bred erfarenhet inom rekrytering. SMW Group, med sina partnerskap; META, Linkedin och TikTok, bidrar till de senaste trenderna, kontinuerliga uppdateringar inom träffsäkerhet och lång erfarenhet av annonsering på digitala medier. Ni är med andra ord i väldigt goda händer.