Purple Rekrytering och Interim

Genomförda rekryteringar

Utforska tidigare genomförda rekryteringar av oss inom industri, handel, ekonomi och flera branscher. Vi är stolta över vårt arbete och hoppas att vår portfolio får dig att vilja ta hjälp av oss för att hitta dina framtida kollegor.

Tecnau

Teknikinformatör

Rekrytering industri

Mattssons Anderstorp

Kvalitetstekniker

Rekrytering industri

Metallator CBL

Teknisk säljare

Reflete Produktion

Platschef

Rekrytering industri

Proton Finishing Alsab

Logistikansvarig

SK Redovisning

Redovisningskonsult

Bredaryd Ekonomipartner

Redovisningskonsult

Trelleborg

Mekaniker, Automationselektriker

One Automation

Ekonomi & Administrationsansvarig

Shiloh

Kvalitetstekniker

Rekrytering industri

Horda Stans

Projektledare/Beredare, Operativ Inköpare

Varmförzinkning

Servicetekniker

Rekrytering butikspersonal elgiganten

Elgiganten

Säljare, Serivce/Support & Lager, Varuhuschef

Norma Sweden

Inköpare, Ekonom, Produktionsplanerare, Kvalitetstekniker

Centramek

Centramec

Servicetekniker

Rekrytering butikspersonal

Elgiganten Företag

B2B-Säljare Vetlanda, B2B-Säljare Gislaved

Four Office

IT-Tekniker

Holmgrens Bil

Mekaniker

Tidigare rekryteringar

Vi har en historia av framgångsrika och mångsidiga rekryteringar inom industribranschen, men även inom handel och ekonomi. Genom noggrant utformade rekryteringsstrategier har vi matchat högkvalificerade kandidater med olika företagsbehov. Vårt engagemang för att förstå specifika krav inom varje bransch har resulterat i lyckade rekryteringar hos exempelvis Elgiganten, Four Office, Holmgrens Bil och många fler. Dessa framgångsrika rekryteringar har hjälpt till att stärka våra kunders arbetsstyrkor.

Rekrytering i industri

Våra kandidater inom industri är noggrant utvalda för att säkerställa en perfekt matchning med industrisektorns specifika krav och dynamiker. Vi rekryterar skickliga och erfarna individer inom teknik, produktion, och operativ ledning. Våra kandidater inom industribranschen kännetecknas av sin tekniska kompetens och problemlösningsförmåga. Vi strävar efter att skapa långsiktiga och framgångsrika partnerskap mellan våra placerade kandidater och företag inom den expansiva och konkurrenskraftiga industrisektorn.

Rekrytering industri

Vanliga frågor om Purple Rekrytering & Interim

Det ska vara lätt att hitta rätt information. Hittar du inte vad du söker här är du mer än välkommen att kontakta oss.

Vår rekryteringsprocess på Purple innefattar en noggrann matchning baserad på kravprofil, kompetensbaserade intervjuer, och personlighetsbedömningar. Vi strävar efter snabb återkoppling och erbjuder stöd genom hela beslutsprocessen. Med fokus på hållbara samarbeten genomför vi regelbundna uppföljningar och garanterar en smidig onboarding-process för de nyanställda.

Läs mer om vår rekryteringsprocess.

För att söka jobb via Purple, navigera till ”Lediga jobb”. Där hittar du aktuella öppna tjänster du kan söka. Sök enkelt genom att klicka dig in på respektive tjänst och fyll i dina uppgifter. Alternativt kan du lämna ditt CV och kontakta vårt team för personlig matchning med relevanta möjligheter inom ditt kompetensområde.

Här hittar du våra lediga jobb.

För att rekrytera via Purple, kontakta oss genom vårt webbformulär. Vårt team kommer att guida dig genom varje steg av rekryteringsprocessen, från uppstartsmöte och annonsering till noggrant kandidaturval och stöd i beslutsprocessen. Vi strävar efter att skapa en skräddarsydd och effektiv rekryteringslösning som passar dina företagsbehov.

Ta första steget!

Vi på Purple rekrytering är specialiserade på rekrytering och interim inom butik- och industribranschen i Värnamo, Ljungby och Anderstorp. Är du arbetsgivare som söker rätt kompetens eller söker du lediga tjänster? Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom 24 timmar. Här hittar du våra nuvarande lediga tjänster.

Tack för ditt mejl!

Bearbetar...