Purple Rekrytering och Interim

Om oss

Alltid er i fokus

På Purple Rekrytering och Interim är kunden alltid i fokus. Vi förstår att varje företag är unikt och har specifika behov när det gäller rekrytering och interimtjänster. Genom att lyssna noggrant på våra kunders krav och önskemål kan vi skapa skräddarsydda lösningar som passar deras exakta situation. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera resultat av högsta kvalitet. Genom att ha kunden i centrum skapar vi förtroende och långsiktiga relationer som är avgörande för deras framgång. Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att bygga starka och effektiva team.

Anela Drndo Purple
Anela Drndo Purple Rekrytering

Anela

Verksamhetsansvarig / Rekrytering

Anela Drndo är verksamhetsansvarig på Purple. Med flera års erfarenhet av rekryteringsbranschen ser hon till att hitta rätt person för dig. Med en gedigen kunskapsbas och strategisk insikt, arbetar hon för att uppfylla era specifika rekryteringsbehov på ett framgångsrikt sätt. Anela är även en fikafantast, så varför inte boka in en fika och diskutera era kommande rekryteringar?

Göran

Försäljning

Göran är en stor tillgång för oss med sin lokala förankring och sitt breda nätverk. Han brinner för att möta människor, företag och att bygga relationer genom att alltid se möjligheterna för att växa och komma framåt.

Göran Nilsson Purple Rekrytering
Johan Purple Rekrytering

Johan

Försäljning

Ägare av Puls Bemanning och delaktig i Purple Rekrytering och Interim. Kontakta Johan Gunnarsson för affärsfrågor och samarbetsmöjligheter.

Vår affärside

Vår affärsidé på Purple Rekrytering och Interim är att vara en nyskapande och modern aktör inom rekrytering och interimstjänster, som levererar professionella lösningar med respekt för både företag och kandidater.

Vi strävar efter att vara en drivande kraft inom branschen genom att använda innovativa metoder och tekniker för att identifiera och attrahera talanger som är i framkant. Vi är dedikerade till att ständigt utforska nya sätt att förena rätt person med rätt uppdrag.

Genom vår professionella och noggranna tillvägagångssätt säkerställer vi att varje rekryterings- och interimprocess hanteras med högsta kvalitet. Vi lyssnar aktivt på våra kunders behov och målsättningar för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras unika verksamheter.

Vi tror på betydelsen av respekt i alla våra interaktioner och relationer. Vi är medvetna om att varje individ är unik och värdefull, och vi behandlar alla med professionalism och omsorg. Vi främjar en inkluderande och jämlik arbetsmiljö där alla kan känna sig sedda och värderade.

Med vår nyskapande och moderna strategi, professionella arbetssätt och respektfulla attityd strävar vi efter att bli företaget som du väljer för att möta dina rekryterings- och interimbehov. Vi är fast beslutna att leverera tjänster som överträffar förväntningarna och skapar långsiktiga framgångar för alla våra partners.

 

Vår vision

Vår vision är att vara banbrytande och inspirera till förändring. Vi leder branschen genom innovativa rekryteringsprocesser som lyfter både företag och kandidaters karriär. Tillsammans utmanar vi det konventionella och driver framgångsrika matchningar med mod och kreativitet för oväntade och fantastiska resultat. Vi skapar möjligheter för långsiktig tillväxt och utveckling i en ny era av rekrytering.

Våra värdeord

Nyskapande

Med vårt fokus på nyskapande strävar vi efter att vara innovatörer inom branschen och driva utvecklingen framåt. Vi vill inte bara möta förväntningarna, utan överträffa dem och skapa verkligt värde för våra kunder och kandidater. Tillsammans formar vi framtiden för rekrytering och interimtjänster med en vision präglad av innovation, som lyfter både företag och kandidater mot framgång.

Modern

Purple omfamnar de senaste trenderna och teknologierna för att leverera effektiva och kvalitativa lösningar. Genom att hålla oss uppdaterade och använda moderna metoder kan vi erbjuda våra kunder och kandidater en smidig och anpassad upplevelse. Vi strävar efter att vara en modern aktör som ständigt utvecklas och anpassar sig för att möta dagens snabbrörliga arbetsmarknad och föränderliga behov.

Professionell

Purple Rekrytering och Interim - där professionell kompetens är vår kärna. Vi levererar tjänster av högsta kvalitet och bygger starka relationer med en proffsig touch. Du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg med att vi tar hand om dina rekryterings- och interimbehov på bästa möjliga sätt. Vi värnar om våra samarbetspartners och kandidater, och tar hand om dem med omsorg och professionalism.

Respekt

Respekt är en av våra grundläggande värderingar på Purple Rekrytering och Interim. Vi tror på att alla människor är lika värda och förtjänar att bemötas med respekt och värdighet. Vi främjar en inkluderande och jämlik arbetsmiljö där oavsett bakgrund eller identitet blir bemötta med respekt och lyssnas till. Hos oss kan du förvänta dig ett professionellt och respektfullt bemötande i alla våra interaktioner.

En del av House of Purple

House of Purple

Välkommen till Purple Rekrytering & Interim – ett stolt dotterbolag till House of Purple.
Vi är stolta över att vara en del av det väletablerade företagsnätverket House of Purple. Som ett dotterbolag strävar vi efter att erbjuda en högkvalitativ och omfattande lösning inom rekrytering och interim. 

Inom House of Purple finns även Puls Bemanning och Rekrytering, vilket förstärker vår förmåga att leverera skräddarsydda lösningar för dina personalbehov.

Genom att vara en del av House of Purple har vi tillgång till gemensamma resurser, en bred kunskapsbas och en stark samarbetsanda. Detta gör att vi kan garantera att våra kunder alltid får en exceptionell service och resultat av högsta kvalitet.

Oavsett om du behöver temporär personal, långsiktiga rekryteringstjänster eller interimslösningar kan du lita på att vi inom House of Purple är dedikerade till att uppfylla dina specifika krav och önskemål.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och vara en pålitlig partner i att bygga upp en framgångsrik och välfungerande arbetsstyrka för ditt företag. Välkommen till House of Purple, där vi tar din personalstrategi till nya höjder.