Purple Rekrytering och Interim

Byta jobb eller kaffesugen?

Är du ute efter ett nytt steg i karriären? Då har du hittat rätt. Scrolla ner för att få med information om hur hur rekryteringsprocessen går till för dig som kandidat.

Boka in ett möte? en kaffe? chit-chat?

Vi älskar att träffa människor! Är du på jakt efter ett nytt jobb eller bara är sugen på att testa något nytt så tar vi gärna en kaffe för att diskutera det. Vi på Purple älskar att träffa eldsjälar och brinner för att nya möten med människor. Hör av dig till oss!

Lediga jobb Värnamo Anderstorp Ljungby

En proffesionell hantering av kandidater är vår prioritet.

Vi på Purple Rekrytering & Interim värderar våra kandidater och strävar efter en professionell och engagerad hantering av varje individ. Genom att tillämpa noggranna urvalsprocesser, personliga intervjuer och bedömningar säkerställer vi att vi matchar kandidater med rätt kompetens för varje uppdrag.

Vi skapar en transparent och öppen dialog med kandidaterna för att förstå deras mål och önskemål, och strävar efter att skapa långsiktiga och givande samarbeten både för dem och våra uppdragsgivare.

"Anela lyckades fantastiskt bra med att matcha mig med min tjänst och min arbetsgivare. Jag har mitt drömjobb i dag med fantastiska kollegor och en jättebra chef. Jag är mycket imponerad av hennes arbete där hon visar engagemang och stöd i processen hela vägen från början till slut."

Maria Edin

Butikschef, Värnamo Bokhandel

Maria Arvids Purple Rekrytering

Hur fungerar rekryteringsprocessen?

Möte

Vi träffas och lär känna varandra. För vi ska kunna ge dig de bästa förutsättningarna och känna trygghet med oss.

Certifierad process

Här tar vi fram dina arbetsrelaterade egenskaper och vilken roll som passar just dig.

Matchning

Vi matchar dig till någon av de aktuella tjänsterna som hade passat dig.

Uppföljning

Vi håller kontakten under hela processen. För vår främsta uppgift är att hålla dig nöjd.