Säg hej till Jennie!

Från och med första september blev vi på Purple en till, när Jennie Holmberg klev in som ny Rekryteringskonsult hos oss. Vi intervjuade henne snabbt så att ni kan få lära känna henne!

Vem är Jennie?

En glad och positiv person som älskar att träffa människor. Umgås gärna med familj och vänner över en god bit mat och helst efterrätt. Även en engagerad idrottsmamma med barn i tonåren och en sladdis som är två år. 

Jag är ”born and raised” i Värnamo men jag har även bott en kort stund i Göteborg där jag dansade på balettakademin.

Började tidigt (som 14 åring) att jobba inom sälj och service i butik och många känner igen mig från mina 7 år på Vero Moda i Värnamo. Där var jag merchandise ansvarig, men kundupplevelsen och kundmötet var den viktigaste uppgiften under dagarna! Jag har efter det under de senaste 10 åren jobbat som kundutvecklare, innesäljare, säljare och senast som ”customer success manager”. Att skapa långsiktiga kundrelationer faller sig naturligt för mig.

Att börja på Purple är en dröm som blivit sann!
Jag har fått chansen att visa vad jag tror passar mig perfekt – att möta människor och företag för att hjälpa dem att utvecklas genom långsiktiga matchningar. Det är en fantastisk resa att få vara del av.

This or that

Full fart

Lugn & ro

Film

Serie (på vardagar…)

Morgon

Kväll

Solsemester

Skidsemester

Möte

Pitch

Pannkakor

Våfflor

Vad har du för mål på Purple?

De närmsta målen är såklart att fler ska få vetskap om Purple och vem jag är och nå ut för framtida uppdrag. Sen är det även att de som söker nya karriärmöjligheter ska känna sig trygga att komma till oss. Vi ser helheten hos varje människa och vad de har för personliga egenskaper och önskemål i sitt nästa steg mot sitt drömjobb! 

Vad gör du helst en ledig dag?

På en ledig dag njuter jag gärna av en hembakad fika och umgås med familj och vänner.

Vad är ditt bästa partytrick?

Jag kan leverera en riktigt stabil moonwalk!

Jennie älskar också att hjälpa företag hitta sina framtida kollegor!