Det här är Anela!

Möt vår grundare och verksamhetsansvarige Anela Drndo – en social och driven själ som brinner för att matcha rätt kandidater med rätt företag. 

Kort om mig

Jag är en lättsam och ambitiös person som brinner för att ansluta rätt talanger till rätt företag. Jag älskar att bygga nya relationer och jag är alltid redo för ett givande samtal.  

Innan jag startade Purple jobbade jag på Puls Bemanning– först som marknad- och rekryteringsansvarig och senast som kontorschef. I ryggen har jag även en kandidatexamen inom internationell marknadsföring.  

En nytt sätt att arbeta
När jag grundade Purple 2023 var mitt mål att skapa ett nytänkande rekryteringsföretag. Idag kan jag stolt säga att Purple har blivit just detta. En del i vårt nytänkande är att vi arbetar proaktivt – inte bara med de uppdrag i får, utan även genom att bygga upp ett nätverk av kandidater för att skapa optimala matchningar mellan företag och kandidater idag och i framtiden.  

En annan del är att vi prioriterar kandidatens och företagens upplevelse lika högt. Genom det vill jag hjälpa människor och företag att växa.  

Anela bild
Sant eller falskt

Har jag jobbat i pyjamas?

Sant

Har jag somnat under ett möte?

Falskt

Älskar jag måndagsmöten?

Sant

Tar jag med jobbkaffet hem?

Sant

Hur gick Purple från idé till verklighet?

Genom en stark vision och beslutsamhet att våga tro på att man har skapat förutsättningar för att lyckas och en stark affärsidé. Genom erfarenhet av branschen och viljan att förändra branschen. Hårt arbete och att man brinner för att möta människor och att skapa förutsättningar för den perfekta matchningen.

Vad måste alltid finnas i ditt kylskåp?

Jag ser alltid till att ha Nocco hemma, jag måste ha någon form av koffeinberoende. 

Vilken är din favoritlåt?

Det måste nog vara Forever med Chris Brown!

Anela älskar också att hjälpa företag hitta sina framtida kollegor!