Junior Servicetekniker

Är du teknikintresserad och vill utvecklas inom service?

Stenbergs söker en Junior Servicetekniker som vill ta nästa steg i karriären! Vi letar efter dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill ha ett omväxlande och lärorikt jobb. 

 

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Servicetekniker hos oss kommer du att ha ett övergripande ansvar för vår utställningshall, där du hjälper till med allt som behövs. Du blir lite av en ”hustomte” som ser till att maskininstallationer och andra uppgifter flyter på smidigt. Här kommer du att få lära dig att installera och programmera våra maskiner tillsammans med våra erfarna tekniker. Målsättningen med rollen är att du ska utvecklas och på sikt bli en resande servicetekniker. Det innebär att du i framtiden kommer att utföra service och underhåll, felsöka och åtgärda problem samt ge teknisk support till våra kunder runtom i Sverige. Du blir en del av vårt team på cirka 20 tekniker och får stöd att växa i rollen.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och trivs med att lösa problem. Du är social och tycker om att arbeta med både kunder och kollegor, samtidigt som du är motiverad att utvecklas och lära dig mer om maskinservice och underhåll. För att lyckas i rollen behöver du ha B-körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift. Det är en fördel om du bor i närheten av Jönköping. Erfarenhet av service och teknisk utrustning är ett plus, men inget krav – vi ser till att du får den utbildning du behöver. Det är viktigt att du är en ansvarstagande person som tar initiativ och ser vad som behöver göras – och tar tag i det på eget initiativ.

 

Vad vi erbjuder dig

På Stenbergs får du en spännande och utvecklande arbetsplats där du får möjlighet att växa både personligen och professionellt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och förmåner samt en trygg anställning i ett stabilt företag.

 

Om Stenbergs

Stenbergs är ett ledande företag inom industrin som levererar högkvalitativa maskiner och tekniska lösningar till den svenska marknaden. Vi samarbetar med några av världens bästa tillverkare som Okuma, YCM och Soraluce. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, och tillsammans med våra systerbolag, Euromaskin och Sjöborgs Maskin, kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster och lösningar.

 

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim. Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår rekryteringsansvarig, Jennie Holmberg, på telefon 076 307 01 23 eller via e-post på jennie@purplerekrytering.se.

Jennie Holmberg

Ansvarig rekryterare

Jennie Holmberg

Andra tjänster

Servicetekniker

Vill du ha en fri och varierande roll där du får arbeta med spännande teknik och resa över hela Sverige

Verkstad & Underhållstekniker

Holmgrens Plast söker nu en verkstads- och underhållstekniker där du blir en nyckelspelare som säkerställer att produktion fungerar smidigt och

B2B-säljare Lindströms Bil

Nu söker vi en engagerad säljare till Värnamo, som brinner för att skapa enastående kundupplevelser och bygga långvariga relationer med

Säljare Lindströms Bil

Nu söker vi en engagerad säljare till Värnamo, som brinner för att skapa enastående kundupplevelser och bygga långvariga relationer med

Köksservice-medarbetare

Vi söker en ansvarsfull person med ett öga för detaljer. Du har en positiv inställning och bidrar till en god