Purple Rekrytering och Interim

Säljare till BA Plastservice

Med över tre decennier i branschen står BA Plastservice som en pålitlig och stabil aktör inom kringutrustning och förbrukningskomponenter för plastindustrin. Just nu expanderar vi och söker en engagerad Säljare för att förstärka vårt team. Sedan starten 1993 som ett serviceföretag har vi vuxit och blivit specialister som erbjuder allt från individuella komponenter till fullskaliga plastfabriker.

Tack vare vår framgångsrika tillväxt och den stigande efterfrågan inom plastindustrin, söker vi nu en dynamisk och engagerad Säljare med bas i Jönköpings län. I denna centrala roll blir du en nyckelperson i vårt team och kommer att ha följande huvudsakliga ansvarsområden:

Kundrelationer: Du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder, bygga starka relationer och konsultera dem genom projektens olika faser, från idé till genomförande.

Tekniskt stöd: Genom att erbjuda djupgående teknisk expertis kommer du att stödja och vägleda våra kunder, säkerställa att deras behov och krav möts på bästa möjliga sätt.

Projektledning: Du kommer att ha en aktiv roll i projektens livscykel, från planering och förhandlingar till att direkt delta i genomförandet. Din förmåga att balansera strategisk planering med praktiskt arbete kommer att vara avgörande för framgången.

Denna position erbjuder en unik möjlighet att vara en del av en framstående aktör inom plastindustrin, där du kommer att spela en central roll i vår fortsatta tillväxt och framgång.

Vem du är

För att passa in i rollen ser vi att du är tekniskt kunnig och intresserad samt praktiskt lagd, med fördel inom formsprutning, plast eller verktygstillverkning. Du är driven, lösningsorienterad, nyfiken och ständigt på jakt efter nytt att lära. Då du stöter på kunder och beslutsfattare i alla led så är det viktigt att du är ödmjuk, social och duktig på att skapa samt vårda relationer. Då säljarbetet oftast görs ute på fält är det viktigt att du är aktiv, strukturerad och självgående. Stor vikt läggs på din personlighet och att du är som vi, en lagspelare. I rollen bör du behärska svenska/engelska i tal och skrift och meriterande är om du även behärskar tyska språket. För denna tjänst är B-körkort ett krav och då vi arbetar i affärssystemet Pyramid är det ett stort plus om även du har erfarenhet av detta.

Vi erbjuder

  • Oöverträffad expertis och trygghet: Vårt team av erfarna medarbetare besitter djupgående kunskap och förståelse, med bakgrund inom service, ställ, verktyg, produktion och kringutrustning. Vi vet vad vi pratar om, eftersom vi har levt det.
  • Strategisk placering: Beläget i Anderstorp, hjärtat av en av Sveriges mest koncentrerade plastregioner, är vi nära våra kunder och håller oss ständigt lyhörda för marknadens behov.
  • Brett produktutbud: Som agentur för ledande varumärken som Technotrans, Groche, Getcha och flera andra, samt med vårt eget omfattande produktutbud, erbjuder vi det mest kompletta sortimentet på marknaden.

Rekryteringsinformation
I denna rekrytering samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim. Vår rekryteringskonsult, Anela Drndo, finns tillgänglig för att hjälpa dig. Kontakta henne på telefon 0737–019453 eller via e-post på anela@purplerekrytering.se om du vill veta mer eller prata personligt om rollen och vårt företag. Varmt välkommen med din ansökan!

Andra tjänster

Anela Drndo

Ansvarig rekryterare

Anela Drndo