Purple Rekrytering och Interim

Fastighetsmäklare till Mäkla Hus Värnamo – Halmstad – Jönköping

Mäkla Hus Fastighetsmäklare Sverige AB är din lokala partner för förmedling av bostäder och kommersiella fastigheter i Värnamo, Gnosjö och Gislaved med omnejd. Med fokus på kvalitet och service erbjuder vi ett brett utbud av fastigheter, inklusive villor, lägenheter, gårdar och kommersiella lokaler. Vårt erfarna team av mäklare, inredare och administratörer strävar alltid efter att leverera de bästa resultaten för våra kunder.

Vi specialiserar oss på förmedling av villor, lägenheter, gårdar och kommersiella fastigheter samt nyproduktion. Vår expertis och erfarenhet säkerställer att varje affär genomförs med precision och omsorg. Vi är stolta över vårt engagerade team som arbetar tillsammans för att uppfylla våra kunders behov.

Expansionsplaner

Vi på Mäkla Hus Fastighetsmäklare är glada att meddela att vi planerar att expandera vårt företag till Jönköping och Halmstad genom att öppna nya kontor där. Som en del av denna spännande tillväxtresa letar vi efter en passionerad och engagerad Fastighetsmäklare som vill vara en del av vår framgångsrika expansion.

Ansvarsområden

Du kommer att vara ansvarig för att förmedla fastigheter och fastighetsrelaterade tjänster till våra kunder. Ditt arbete kommer att involvera att bygga och vårda långsiktiga relationer med både köpare och säljare. Du kommer att delta i olika marknadsföringsaktiviteter och nätverksevenemang för att främja våra tjänster och öka vår närvaro på marknaden.

Din profil

Vi är för närvarande på jakt efter en registrerad Fastighetsmäklare som kan förstärka vårt team. Vi ser efter en passionerad individ med en inre drivkraft och en outtröttlig vilja att lyckas. Vi värdesätter en framåt person som inte bara tar initiativ utan också är skicklig på att etablera och underhålla meningsfulla relationer. Kommunikationsfärdigheter är avgörande i denna roll, där förmågan att samarbeta och anpassa sig till olika människors behov och preferenser är en nyckelkompetens.

Vi erbjuder

En unik möjlighet att vara en del av vår framgångsrika expansion till nya marknader. Ett stöttande och professionellt arbetsklimat där din personliga och professionella utveckling prioriteras. Attraktiva ersättnings paket baserade på prestation och resultat. Att vara en del av vårt team innebär att du arbetar inom en professionell och pålitlig organisation som prioriterar integritet och kundtillfredsställelse.

Rekryterings information

För att ge dig det bästa stödet under denna process samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim. Vår Rekryteringskonsult, Anela Drndo, står redo att assistera dig. Tveka inte att kontakta henne på 0737–019453 för ytterligare information och en personlig dialog som kan ge dig mer insikt om rollen och vårt företag. Om du är en driven och framåt person med en passion för att bygga relationer och skapa affärsmöjligheter, så vill vi träffa dig!

Andra tjänster

Anela Drndo

Ansvarig rekryterare

Anela Drndo